Det skriver Danmarks offisielle kringkastingsselskap Danmarks Radio (DR).

Kommunikasjonssjef Lars Aarup i Coop, forteller at salget av smågodt nå er stengt. Det samme gjelder Salling Group-butikkene.

– Det er riktig at koronaviruset ikke smitter gjennom matvarer, men vi har fått en del kundehenvendelser knyttet til smågodthyllene. Det er på bakgrunn av dette hensynet at vi nå stopper salget, sier Aarup.

Hos Salling Group begrunnes salgsstoppet med at det ikke er ønskelig at kunder stimler sammen. Det opplyser pressesjef Kasper Reggelsen.

– Vi oppfordrer alle kunder til å holde avstand når de er ute og handler. Det er vanskelig når man plukker smågodt, for det er en situasjon hvor man vanligvis står tett. Det vil vi gjerne unngå, og derfor kan man nå kun kjøpe innpakket godteri, sier Reggelsen. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.