Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
${loggedInUserFirstNameFirstChar}${loggedInUserLastNameFirstChar}
Tips oss
${loggedInUserFirstNameFirstChar}${loggedInUserLastNameFirstChar}
${ subscriptionType }
${ loginMenu.buttonText } ${ bliAbonnent.buttonText }
  • ${ logoutMenu.buttonText }
  • ${ nhstLogoutMenu.buttonText }
Handel

Dobler lunsj-omsetningen under pandemien: – Vi skjønte raskt at kantine 2.0 måtte være teknologibasert

Gründer Maria Mørseth (43) i Lunsjkollektivet øker kundemassen med porsjonspakket lunsj i koronaepidemien. Men én dag uken er det færre som skal ha lunsj på jobben.

2 min Publisert: 02.10.20 — 10.57 Oppdatert: 3 år siden

– De som ikke skal ha lunsj avbestiller bare på nett ett døgn på forhånd. Slik kutter vi matsvinn, sier daglig leder og gründer Maria Mørseth i Lunsjkollektivet. Her ved Tag Arkitekter, som var deres første kunde i Oslo.
– De som ikke skal ha lunsj avbestiller bare på nett ett døgn på forhånd. Slik kutter vi matsvinn, sier daglig leder og gründer Maria Mørseth i Lunsjkollektivet. Her ved Tag Arkitekter, som var deres første kunde i Oslo. (Foto: Hanna Kristin Hjardar) Mer...
Øyvind Finstad
Lunsj Kantiner Teknologi Koronaviruset Handel

DN Jobb

Ukens stilling

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.