De to Moods of Norway-selskapene som ble slått konkurs denne uken har en samlet gjeld på 112,2 millioner kroner, bostyrer Asbjørn Løvik i en pressemelding fredag.

Ifølge Løvik var det denne summen som ble lagt til grunn da Fjordane tingrett åpnet konkurs i Moods of Norway as og Moods Wholesale as onsdag.

Ifølge konkursåpningen har de to selskapene aktiva som har en verdi på 70 millioner kroner, ifølge meldingen

Det mangler altså 42,2 millioner kroner til å dekke inn gjelden.

Selskapene hadde tilsammen 200 ansatte, som ble sagt opp i forbindelse med konkursen. De 18 butikkene som selskapet eier holder stengt inntil videre, heter det i pressemeldingen.

«Konkursboet arbeider med ulike løsninger for realisasjon av aktiva. Det vil fortsatt ta noe tid før konkursboet har fått de nødvendige avklaringer. Det er derfor ikke mulig å være konkret på hva som blir den endelige løsningen», skriver Løvik i meldingen.

Han legger til at han i den tidlige fasen i håndteringen av boet i første rekke vil rette oppmerksomheten mot å sikre de ansatte sine rettigheter og finne løsninger for selskapets kreditorer. (Vilkår)

Moods of Norway grunder i 2011: - Med blendende norsk natur og et rosa badekar kan det aldri gå feil
På det meste var Moods of Norway verdsatt til 540 millioner kroner. Så gikk de konkurs. I 2011 møtte DN gründerne bak det norske motehuset på en rosa båt for å snakke om suksessen. Les historien om klesmerket i lenken under.
03:26
Publisert: