Stine Røsand (31) er ansatt som ny administrerende direktør i Stein Erik Hagens nettmatimperium Marked.no. Hun kommer fra stillingen som økonomidirektør i samme selskap. Ifølge en melding fra selskapet gleder hun seg til å utfordre de tradisjonelle dagligvareaktørene.

Tidligere toppsjef i Marked.no, Ole Petter Wie, forlot selskapet på dagen tidligere i år. Oppstarten har gått tyngre enn planlagt for dagligvareaktøren på nett. Selskapet har hatt høye startinvesteringer og slitt med å skaffe et lønnsomt kundegrunnlag. 

Komplett-sjef Ole Vinje har i en overgangsperiode fungert som direktør i Marked.no. Vinje har tidligere uttalt at selskapet tidligst vil tjene penger neste år.

Stine Røsand er ny toppleder i Marked.no .
Stine Røsand er ny toppleder i Marked.no . (Foto: marked.no)

– Vi kommer til å tilføre likviditet fremover for å sikre videreutvikling. Hvor lenge selskapet er avhengig av kapitaltilførsel, er avhengig av utviklingen, uttalte Vinje.

Dagligvarer på nett er preget av høy vekst hos flere aktører, men så langt har ingen tjent penger.

– Vi er svært fornøyd med at Stine Røsand har takket ja til stillingen. Stine har imponert oss med stor arbeidskapasitet, et klokt hode og ikke minst er hun selv en god representant for kjernemålgruppen til Marked.no – barnefamilien. Hun har det som skal til for å løfte selskapet videre for å ta en posisjon i norsk dagligvarehandel, uttaler Ole Vinje som er styreleder i Marked.no i meldingen.

Stine Røsand har master i finansiell økonomi fra NTNU og har tidligere jobbet i PwC og Optimera. I oktober 2015 startet hun som økonomidirektør i Marked.no som ansatt nr. 5.

– Å lede Marked.no er en unik utfordring jeg ikke kunne la gå fra meg. Med solide eiere i ryggen og min egen interesse for mat og logistikk, var denne muligheten et rent lykketreff for meg.

Marked.no ble lansert tidligere i år og tilbyr dagligvarer på nett i Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold. 

Selskapet har ambisjoner om å nå ut i de største byene og bli en ledende aktør på salg av dagligvarer på nett i Norge.

-Mitt mål den næreste tiden vil være å skape vekst, få flere kunder og ikke minst sørge for en effektiv drift, uttaler Røsand. 

Marked.no  eies av Komplett Group (42 prosent), Sundt-familien (30 prosent), Klaveness Marine Finance (17 prosent), samt noen mindre aksjonærer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.