Hemmeligheten bak Æ kan ligge i en ny app for delingstjenester, ifølge Adressa.no. I oktober i fjor leverte konsulentfirmaet Zacco Norway inn en varemerkesøknad for Æ til Patentstyret.

I søknaden listes det opp hvilke varer og tjenester Remas nye Æ søkes brukt til. 

I tillegg til bruk på blant annet kassaapparater, trykksaker, plastmaterialer for pakking, annonse- og reklamemateriell, er det søkt om å få bruke æ-en i forsikringsvirksomhet og betalingsformidlingstjenester samt i transportvirksomhet, for eksempel til engrosvirksomhet eller annen transport av varer, skriver Adresseavisen.

Rema tok i fjor steget med å tilby forsikringstjenester. En app kan utvide tjenestespekteret til for eksempel å innbefatte netthandel eller være et hjelpemiddel for betaling.

Mens Coop har suksess med nye tjenester i sitt medlemskort, og Norgesgruppen har hatt sitt Trumf-kort, har Rema så langt ikke hatt tilsvarende kundeprogram. Disse programmene blir ansett som viktig for å bygge baser med kundedata og for personifisering av kundeforholdet.

Adresseavisen melder at Rema 1000 i Danmark tidligere i høst lanserte delingsøkonomi-appen Vigo, en handleliste man kan dele med andre i appen så de kan handle for deg og tjene noen kroner på det.

Se også: Slik havnet kong Haakons stol på rommet til Knut (94):(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

-Etter VM i fotball fikk jeg sittesår i rumpen, for da satt jeg hele dagen
Slik havnet Kong Haakons stol på rommet til Knut (94).
05:21
Publisert: