Mangeårig finansdirektør i Norgesgruppen, Sverre Kjær (56), trer ut av stillingen, ifølge en melding fra dagligvarekonsernet.

- Konserndirektør/CFO Sverre R. Kjær vil avslutte sitt arbeidsforhold med NorgesGruppen ASA denne måned. Sverre vil være til disposisjon for å bistå i en periode etter selskapets behov, fremkommer det i meldingen.

Det er så langt uklart hvem som overtar.

Norgesgruppens nyansatte konsernsjef Runar Hollevik (48) har tidligere signalisert at det kan bli endringer i konsernledelsen når han skal bygge sitt nye lag av ledere.

Det er blant annet ventet at Hollevik vil heve kvinneandelen i ledende stillinger. I et portrettintervju med DN Magasinet fortalte han om sin målsetning:

– Vi har en jobb med å få opp kvinneandelen i ulike ledergrupper. Men du skal ikke bli overrasket om andelen kvinnelige ledere vil øke på min vakt, sa Hollevik.

Les portrettintervjuet med Runar Hollevik i Magasinet (DN+) her.

40 prosent av de 800 butikkene Norgesgruppen driver i egen regi har kvinnelige ledere.

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om vekstoppskriften: Dette kjennetegner gründerne som får til supervekst, slik går det med gasellene og dette må du gjøres for å lykkes. Gaselle-forsker Jarle Bastesen gir blant annet råd om hvordan man skal unngå gasellefellene.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss gjerne en mail!

Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.
 

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Bli med på kjøretur med den selvkjørende Teslaen (Video: Tesla)
Alle Tesla som produseres nå har fullstendig selvkjørende hardware
03:46
Publisert:

Michelle Obama avviser valgfuskpåstander
USAs førstedame, Michelle Obama, gikk kraftig i rette med Donald Trumps påstander om valgfusk og minnet om at det er velgerne som avgjør utfallet av valget 8. november.
00:54
Publisert: