– Med Elisabeth Hunter får vi en erfaren leder med solide kunnskaper om selskapet. Vi ser frem til å arbeide sammen med Hunter om å videreutvikle Vinmonopolet i tråd med samfunnets krav og kundenes forventninger, sier styreleder Ellen Seip i en pressemelding sendt ut 19. september.

Hunter har de siste syv årene arbeidet i Vinmonopolet som kjededirektør med ansvar for alle butikkene. Før det har hun vært ti år i apotekkjeden Boots, de siste tre årene som administrerende direktør.

– Jeg er svært glad for styrets tillit. Vinmonopolet skal balansere det samfunnsmessige ansvaret med en profesjonell og kundeorientert drift. Å få lede denne fantastiske bedriften med alle de flotte kollegene frem til hundreårsjubileet i 2022 og videre derfra er en stor ære som jeg er ydmyk og fryktelig stolt over å få muligheten til, sier Elisabeth Hunter i samme pressemelding. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.