Mowi og Lerøy må redusere produksjonen grunnet for mye lakselus: – Her er det ingen vinnere, men noen tapere, sier analytiker

Høy dødelighet hos villaks som følge av lakselus hos oppdrettslaks gjør at oppdrettere på Vestlandet må redusere produksjonskapasiteten med seks prosent.

Publisert: Oppdatert:

Lerøy Seafood Group har stor virksomhet i områdene på Vestlandet som blir røde. Selskapet må redusere kapasiteten sin med rundt en prosent, men for samtidig mulighet til å kjøpe ny kapasitet i Midt-Norge og Nord-Norge. Her fra et av selskapets anlegg i Øygarden utenfor Bergen.
Lerøy Seafood Group har stor virksomhet i områdene på Vestlandet som blir røde. Selskapet må redusere kapasiteten sin med rundt en prosent, men for samtidig mulighet til å kjøpe ny kapasitet i Midt-Norge og Nord-Norge. Her fra et av selskapets anlegg i Øygarden utenfor Bergen. (Foto: Marit Hommedal)