Konkurransetilsynet har godkjent Lerøy Seafoods oppkjøp av Havfisk og Norway Seafood, fremgår det av en melding fra Lerøy fredag.

Dette innebærer at betingelsene for gjennomføring av avtalene er oppfylt. Gjennomføringen forventes å skje i løpet av kort tid.

Lerøys samlede aksjebeholdning i Havfisk vil etter gjennomføringen utgjøre 56.735.835 aksjer, som tilsvarer 67 prosent av aksjene og stemmerettighetene i Havfisk.

Lerøys samlede aksjebeholdning i Norway Seafoods etter gjennomføringen vil utgjøre 62.293.254 aksjer, som tilsvarer 73,6 prosent av aksjene og stemmerettighetene i Norway Seafoods.

Lerøy vil fremsette et pliktig bud på 36,50 kroner for resten av aksjene i Havfisk. Tilbudsdokumentet vil bli sendt til Oslo Børs så snart som mulig og innen de frister som følger av verdipapirhandelloven, fremgår det.

Lerøy har også til hensikt å gi et frivillig tilbud på de resterende utestående aksjene i Norway Seafoods til én krone pr aksje.

DNB Markets og Pareto Securities er engasjert som finansiell rådgiver for Lerøy. Wikborg Rein er engasjert som juridisk rådgiver.

Følg markedene med DN Investor

Hør DNs podcast: Det er full fyr i boligmarkedet. Mye tyder på at Finanstilsynet vil foreslå å stramme inn ytterligere.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Sykkelsesongen er her: Disse seks øvelsene gjør deg rask på to hjul
Fysioterapeut og terrengsyklist Heidi Sandstø (33) gir deg styrkeøvelsene som gjør deg til en bedre syklist.
04:57
Publisert: