Havyard Group fikk en ebitda på -5 millioner kroner i andre kvartal 2015, sammenlignet med 21 millioner samme periode året før.

Det fremgår av selskapets kvartalsrapport onsdag.

Driftsresultatet var på -11 millioner kroner (15) av driftsinntekter på 354 millioner kroner (696).

Selskapet hadde en ordrebok på 2.299 millioner kroner ved utgangen av andre kvartal, mot 2415 ved utgangen av forrige kvartal. Av dette er 870 millioner relatert til arbeid i 2015, mens 1429 er relatert til arbeid i 2016.

Selskapet skriver at utfordrende tider for kundene innen offshore-markedet gir lave forventninger til nye ordre i dette segmentet.

Gruppen som helhet er avhengig av ny ordreinngang i de fleste segmenter for å fylle kapasiteten for de kommende perioder, fremgår det.

«Vi vil fortsette å styrke vår konkurransekraft gjennom omstilling, effektivisering og nedbemanning for å tilpasse kapasiteten. Effektene av nedbemanning vil ha full effekt fra starten av 2016», heter det.

 

Les også: Pustepause i Asia etter børspanikk

Nesten ingen nye norske oljefelt er lønnsomme

Wall Street ombestemte seg

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se hele justisminister Anders Anundsens skrytevideo:

Se hele justisminister Anders Anundsens skrytevideo
Anundsen
32:53
Publisert: