- 17.000 i opplag på under én måned. Det må jo være høstens boksensasjon, sier Hege Stohaug til Finansavisen.

Hun var redd for ikke å få ut boken i tide. Nå traff hun planken ved at boken kom samtidig med at antall flyktninger som søker asyl i NOrge stiger kraftig.

- Jeg fryktet at inngangspremisset for boken kunne bli endret hvis jeg skulle vente til over nyttår, fortsetter islamkritikkeren, som lot seg inspirere av Arnulf Øverlands foredrag fra 1931 om kristendommen da hun valgte tittel til boken.

Tre opplag er allerede utsolgt, fjerde opplag selges raskt ut, og femte opplag er gått i trykken. Ifølge Finansavisens beregninger kan boken, som er gitt ut på eget forlag, gi millioninntekter til Storhaug. Om nettofortjenesten ligger på 150 kroner per bok gir det 2,5 millioner kroner på bunnlinjen om femte opplag også finner veien ut av bokhandlernes hyller.

- Jeg har ikke regnet på det, og vet bare at jeg har hatt 800.000 kroner i utgifter, sier Storhaug til avisen.

Les også i DN:

Flytter fra Silicon Valley: - Det koker jo om dagen

Flytende julegaver for alle  

Går rett i strupen på LO dnPlus (krever innlogging)

 

De på DNtv:

Slik blir du klar for vinterløping
- Ingen grunn til å droppe utetreningen når vinteren kommer.
01:46
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.