- I natt har vi hatt vakthold på havariplassen. Det har ikke vært noe søk i natt. I løpet av dagen skal vi ha finsøk ved flere holmer i området, samt i terrenget der rotoren ble funnet, sier stabssjef Gustav Landro i Vest politidistrikt.

- Hvor lang tid vi vil bruke er vi ikke sikre på ennå, sier han.

Politiet holder søndag formiddag en pressebrief i forbindelse med helikopter-ulykken.

Landro viser til at politiet vil få bistand fra Forsvaret og Sivilforsvaret gjennom søndagen.

- Det kommer til å være avsperringer slik som nå, inntil vi har fjernet mest mulig av det vi finner og vi er sikre på at vi har gått gjennom området så grundig som mulig, sier Landro til pressen.

Kan komme med identifikasjon søndag

Ogås Kripos er tilstede på pressebriefingen.

- Vi har kommet godt i gang med søk og innsamling av materialet vi trenger for å gjøre vår jobb. Vi er over i en analysefase, og arbeidet er godt i gang. Vi har håp om å komme med identifikasjoner i ettermiddag eller kveld, men kan ikke garantere det, sier Per Angel i Kripos.

Angel kan ikke svare på om alle de 13 kroppene er funnet.

- Men vi tror og håper det, sier han.

Ifølge Angel er det gjort funn på hele havaristedet, også i helikopterkroppen. Han vil imidlertid ikke gå inn på hva slags funn det er funnet i helikopterkroppen.

- Dette er, som dere har sett på stedet, omfattende. Vi har gjort dette tidligere, og skal klare denne jobben. Men det er et puslespill og det er tidkrevende, sier Angel.

Det er 18 personer fra Kripos og om lag ti andre personer som jobber med identifikasjonsarbeidet. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Tre Super Puma-flygninger lørdag

Slik skal de løse helikoptermysteriet

Industri Energi: Kostnadskutt svekker sikkerheten på norsk sokkel

Se DNTV:

– Vi må leve i et minnesmerke
Maria Holtane-Berge er en av de nærmeste naboene til det planlagte Utøya-minnesmerke på Sørbråten. Hun og familien fortviler etter at regjeringen har bestemt at minnestedet skal plasseres her til tross for store protester fra naboer.
04:37
Publisert: