Den greske statsministeren kritiserer kreditorene for å være motvillige til enkelte greske forslag for å få bukt med gjeldskrisen. Tsipras skriver på sosiale medier at kreditorene «enten ikke ønsker en avtale eller at de arbeider for visse interesser i Hellas».

Finansminister Yanis Varoufakis var tilsynelatende optimistisk om at en avtale kan bli nådd innen kort tid.

– Vi er på oppløpet i forhandlingene, som jeg håper skal bli de siste, uttalte finansministeren da han gikk på flyet til Brussel.

I EU-hovedstaden skal Varoufakis og Tsipras møte landets kreditorer og delta på eurosonens finansministermøte onsdag ettermiddag.

Det er til da at EU har satt frist til å få på plass detaljene til et siste reformforslag. Ved månedsskiftet forfaller et IMF-lån Hellas ikke vil ha råd til å betale uten hjelp. Skjer det, er landet i mislighold, og vil kunne være ferdig som medlem av eurosonen.

Les også på DN.no:

Statoil må kansellere riggkontrakt

Vil bli rike på nordmenns kreditthunger

Se DNtv: Dette er kanskje svaret når elsykkel går for tregt?

 

Dette er kanskje svaret når elsykkel går for tregt?
Det amerikanske forsvaret satser i hvert fall på denne «svevesykkelen».
00:40
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.