Det melder adressa.no.

I høst kunne opptil 400 000 tv-seere se kjendiskokken Eyvind Hellstrøms raseriutbrudd overfor restauranteier Morten Fjeldsaunet i programmet «Hellstrøm rydder opp» på TV3.

Hellstrøm kalte maten hos Fru Inger uspiselig. Fjeldsaunet svarte med å kalle Hellstrøm «en apekatt». De to kamphanenes ordskifte ble god tv-underholdning, men var ødeleggende for restaurantens rykte. Fjeldsaunet bekrefter nå at restaurantlokalet på Fosenkaia er lagt ut for leie, men ønsker ikke å si noe utover dét.

- Lutefisksesongen var helt elendig denne gangen, i forhold til året før. Det holdt med én person på kjøkkenet. I fjor var det fire-fem stykker i sving til enhver tid. Totalt hadde vi i underkant av 1000 gjester i førjulstiden, mot 3700 i fjor, forteller en tidligere kjøkkenansatt til adressa.no.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.