regjeringen foreslår i revidert nasjonalbudsjett å gi en krisepakke på 400 millioner kroner til sårbare barn og unge som er rammet av koronatiltakene.

En tilsvarende pakke bør også gis til de eldre, mener Fremskrittspartiet.

– Vi må være like rause med de eldre som vi har vært med barn og unge. De fortjener ikke en krone mindre, sier Listhaug til NRK.

Den tidligere eldre- og folkehelseministeren sier at tildelingen på 400 millioner kroner vil kunne gå til aktiviteter og det å legge til rette for en bedre hverdag for de eldre.

– Eldre er en gruppe som er blitt spesielt hardt rammet, både de som er på sykehjem og ikke har fått besøk av sine kjære og ikke minst de som bor hjemme, og ikke har hatt besøk hverken av sine kjære og kanskje heller ikke fra kommune og hjelpeapparat, sier Listhaug.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.