Helsetopp var taus om omstridt oppdrag

Det gikk over ett år før Helse Nord-styreleder Marianne Telle fortalte helseministeren og styret at hennes eget firma skulle rekruttere ambulansepiloter.

Publisert: Oppdatert:

Personlige bindinger har påvirket både Helse Nord-styreleder Marianne Telle (til venstre) og forsvarsminister Frank Bakke-Jensens (nummer tre fra venstre) muligheter til å delta i spørsmål om luftambulanse-kaoset i nord. Her er de i Bakke-Jensens bryllup sommeren 2015, da han giftet seg med Hilde Sjurelv. Sjurelv jobber for selskapet som har fått milliardkontrakt for luftambulanse-virksomhet. Telle var forlover for Sjurelv. Bakke-Jensens forlover Geir Arne Eriksen til høyre.
Personlige bindinger har påvirket både Helse Nord-styreleder Marianne Telle (til venstre) og forsvarsminister Frank Bakke-Jensens (nummer tre fra venstre) muligheter til å delta i spørsmål om luftambulanse-kaoset i nord. Her er de i Bakke-Jensens bryllup sommeren 2015, da han giftet seg med Hilde Sjurelv. Sjurelv jobber for selskapet som har fått milliardkontrakt for luftambulanse-virksomhet. Telle var forlover for Sjurelv. Bakke-Jensens forlover Geir Arne Eriksen til høyre. (Foto: Privat)