Her er det første bildet av neste generasjon av Hondas CR-V. Riktignok er det en konseptbil, men designet er ikke så ekstremt at det endelige resultatet burde fravike særlig.

Dette er den fjerde generasjonen av Hondas populære kompaktsuv, og den har en del likhetstrekk med dagens generasjon, som kom på markedet i 2007.

Les test: Tante som ble dame

Første generasjon CR-V kom i 1996, og skapte sammen med Toyota RAV4 en helt ny bilklasse for kompaktsuver.

Den nye bilen har en mer aggressiv front, og har definitivt ikke mistet sitt suvpreg.

Som seg hør og bør loves det at den nye CR-V leverer bedre drivstofføkonomi med mer effektive motorer.

CR-V er Hondas desidert mest populære modell i Norge de siste årene. I introduksjonsåret for dagens modell, 2007, ble det registrert nesten 3200 biler. Hittil i år er CR-V registrert i 531 eksemplarer på det norske markedet, noe som er en nedgang fra samme periode i fjor, viser tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken.

Konseptbilen debuterer under bilutstillingen i Anaheim, California i september i år, mens produksjonsmodellen kommer på det europeiske markedet høsten neste år.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.