Det er mange veier til å bli milliardær, men én vei til toppen er å ta en utdanning på et av verdens eliteuniversiteter, skriver pleasure.dk.

41 av de 400 dollarmilliardærene på Forbes´ årlige rikingliste har ingen formell utdanning annet enn obligatorisk skolegang. Og Harvards mest kjente og rikeste eks-student, Bill Gates, hoppet av studiene fordi han heller ville jobbe.

Men det "riktige" studiestedet er definitivt Harvard University. I 2010 registrerte man ikke mindre enn 62 dollarmilliardærer blant Harvards eks-studenter.

På andreplass følger rivalen Stanford, som har 28 milliardærer blant sine tidligere studenter.Her er hele listen (endring fra siste år i parantes):

1. Harvard University: Antall milliardærer - 62 (+8)

2. Stanford University: 28 (+3)

3. Columbia University: 20 (+4)

4. University of Pennsylvania: 18 (ingen endring)

5. Yale University: 16 (ingen endring)

6. University of Chicago: 13 (+3)

7. Massachusetts Institute of Technology: 11 (ingen endring)

8. New York University: 10 (ny på listen)

8. Northwestern University: 10 (ingen endring)

10. Cornell University: 9 (ingen endring)

10. Princeton University: 9 (ny på listen)

(Kilde: Forbes)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.