Den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton nekter for at hun brukte sin private epostkonto til å sende eller motta gradert informasjon mens hun var utenriksminister.

– Jeg verken sendte eller mottok noe som var klassifisert på det tidspunktet, sa Clinton på et valgmøte i Iowa lørdag.

Dagen før informerte generalinspektøren for etterretningstjenestene, Charles McCullough, Kongressen om at det var funnet fire eposter fra hennes konto som inneholdt gradert informasjon.

Clinton sier hun ikke har anelse om hvilke eposter som er nevnt i McCulloughs brev til Kongressen.

I brevet heter det at av et utvalg på 40 av de 30.000 epostene Clinton overleverte utenriksdepartementet etter at hun sluttet, var det fire som inneholdt gradert informasjon.

Clinton er blitt sterkt kritisert for å ha brukt sin private epostkonto, knyttet til en privat server i hennes hjem, til arbeid mens hun var utenriksminister. Selv hevder hun at hun ikke har brutt noen lover.

 

Les også: - De var så redde for at jeg ikke skulle få det til. Jeg forsøkte å fortelle dem at det var mitt problem

– Jeg tenker på hvordan det var for dem mot slutten

Kredittverdigheten øker: Island rydder opp

 

Se også: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Sterk og smidig med SUP-yoga:

Sterk og smidig med SUP-yoga
Yoga-instruktør Vibeke Klemetsen viser øvelser som utfordrer kjernemuskulatur og kroppsbalanse.
04:06
Publisert: