For fem år siden kjøpte Maria Høili (29), datteren til Europris-gründer Terje Høili, villaen på Nesøya for 26,5 millioner kroner.

Nå vil hun ha over det dobbelte for den Sandmæl-tegnede villaen, skriver Dagens Næringsliv .

Hun vil helst ikke ha noen oppmerksomhet rundt boligsalget, men med en prisantydning på 55 milioner kroner «ruver» annonsen på Finn.no.

– Det er en ganske så ekstraordinær eiendom, sier eiendomsmegler Erik Steen i Krogsveen til DN.

Ekstrem oppussing
Maria Høili, som driver interiørbutikken M.H. Interiør i Bygdøy alle, skal ifølge annonsen ha renovert boligen i 2011.

– Den er rehabilitert til en standard som det finnes veldig få av i Norge,. Standarden på boligen er slik du ikke finner ellers i Norge, det ligner mer på det man kan se i byer som New York, Paris, Marbella, og selvfølgelig Italia, hevder Steen, som blant annet kan røpe at flere av materialene er spesialimportert og spesialtilpasset boligen.

Ifølge megleren har Maria Høili totalrenovert boligen og spyttet over 60 millioner kroner inn i eiendommen.

– Det finnes folk der ute som er i stand til å betale over 50 millioner kroner for en bolig. Men de er kresne. Det holder ikke med gullkraner og slikt, sier advokat og eiendomsmegler Torbjørn Ek til Dagens Næringsliv.

Villaen på Nesøya har 12 rom, hvorav fem soverom. Kjøkkenet er ifølge megleren «ultra-luksuriøst», det samme er hagen og stranden. Blir det for kaldt ute kan eieren svømme i et eget innendørsbasseng eller slappe av i en egen spa-avdeling.

Les også: - Tjener du under 700.000 kroner bør du flytte fra Oslo


<b>Fra 2015 er boligprisfesten slutt </b>


<b>Selger Europris for andre gang</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.