Auksjonsnettstedet Netthandelen.no vant ifjor høst Dagens Næringslivs gasellekåring i Vest-Agder som følge av veksten siden årtusenskiftet.

Så sent som i 2002 var omsetningen på snaue 17 millioner kroner. Ifjor solgte Netthandelen alt fra supermanndrakter og nesehårklippere til vaskemaskiner og flatskjermer for tilsammen 235 millioner kroner.

Fremover vil eneeier Einar Øgrey Brandsdal gjerne selge større ting, skriver Dagens Næringsliv.

– Jeg tror vi har et grunnlag for å selge langt mer kostbare produkter, som ferdighus og nye biler. Jeg er i samtaler med flere aktører om dette nå, sier han til avisen.

Med fjorårets vekst begynner også resultatene å komme – 6,5 millioner kroner etter skatt ifjor. Øgrey Brandsdal legger opp til at veksten fortsetter i år.

– Jeg regner med at vi selger for 275 millioner kroner i år. I prosent vil dermed veksten avta. Med den tekniske plattformen vi har nå, regner jeg med at vi maksimalt vil kunne klare en omsetning på 350 millioner kroner, sier Brandsdal.

Fjorårets bestselgere for Netthandelen var batteridrevet sudoku-spill, dusjkabinetter, flatskjermer og pokerutstyr.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.