Forrige ukes åpningsfest for Dubai's Atlantis hotell kostet 138 millioner kroner.

Se bildene her!

Atlantis Hotell på Palm Jumeirah i Dubai åpnet sist torsdag med en multimillioners dollarfest, spekket med Hollywood-kjendiser og et spektakulært lys og pyro-show syv ganger større enn det som var under åpningsseremonien til OL i Beijing i år - og ekstravagant nok til å kunne sees fra verdensrommet.

Sa noen finanskrise?

 

Etter allerede å ha brukt 10,5 milliarder dollar på hotellet, som eierne håper skal bli et nytt symbol på overdådighet i regionen som allerede bugner over av luksusuttrykk, la de 138 millioner kroner i potten til åpningsfesten.

Festen var fullstappet med A-liste-kjendiser fra Robert De Niro til Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsson, Air Jordan og Kylie Minogue.

Dubai har som målsetting å tiltrekke seg svimlende 10 millioner hotellbesøkende årlig innen 2010, noe som er en økning opp fra rundt syv millioner i 2007. Atlantis alene vil øke byens hotellkapasiteten med tre prosent.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.