Korrigert sak. I første børsmelding fra Norsk Hydro ble det opplyst at fortrinnsrettsemisjonen ble overtegnet med 135 prosent. Dette ble senere korrigert til 35 prosent. Red.anm.

*******************

Tegningsperioden i fortrinnsrettsemisjonen i Norsk Hydro ASA utløp i dag klokken 17.30.

En foreløpig opptelling viser at Hydro har mottatt tegninger for om lag 513 millioner nye aksjer ved utløpet av tegningsperioden.

381.053.600 nye aksjer ble tilbudt.

- Fortrinnsrettsemisjonen er følgelig blitt overtegnet med om lag 35 prosent, skriver Hydro i en børsmelding.

overtegnet med om lag 35 prosent

Finasierer gigantoppkjøp
Hydro gjennomfører fortrinnsrettsemisjon for å hente inn egenkapital så de kan gjennomføre 30-milliarder-kroners-kjøpet av det brasilianske gruveselskapet Vale S.A.

Les: Hydro med gigantkjøp og 26 prosent Hydro-rabatt

Tildelingen offentliggjøres tirsdag
Endelig tildeling av aksjene tilbudt i fortrinnsrettsemisjonen forventes å bli vedtatt av styret i Hydro 13. juli i samsvar med tildelingskriteriene inntatt i prospektet datert 21. juni 2010.

Det endelige tegningsresultatet for fortrinnsrettsemisjonen forventes å bli offentliggjort 13. juli 2010, og melding om tildeling av nye aksjer og det tilsvarende tegningsbeløpet som skal betales av den enkelte tegner, forventes å bli sendt ut i brev samme dag.

Betalingsfristen for de nye aksjene er 15. juli 2010.

Les også: Hydro-eier? Da bør du følge med nå

<b>Ringer 30.000 Hydro-aksjonærer</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.