Tom Hagen er siktet for drap på sin kone Anne-Elisabeth Hagen, som ble borte fra parets hjem i Lørenskog i oktober i 2018. Tom Hagen nekter for å ha noe med dette å gjøre.

Mandag fikk politiet tillatelse fra Nedre Romerike tingrett til å foreta nye undersøkelser av Hagens fritidseiendommer.

– I en beslutning datert 22. juni, har Øst politidistrikt fått Nedre Romerike tingretts tillatelse til å granske og ransake fritidseiendommer tilknyttet Tom Hagen, skriver påtaleansvarlig i Haris Hrenovica i en pressemelding

Har allerede startet nye undersøkelser

– Vi kan derfor bekrefte at vi tirsdag morgen har startet undersøkelser ved Anne-Elisabeth Hagens familiehytte ved Biri i Innlandet.

Forbereder undersøkelser på Kvitfjell

Politiet har sperret av hytta på Kvitfjell og forbereder nye undersøkelser.

— Politiet skal også gjøre ytterligere undersøkelser ved Tom Hagens hytte på Kvitfjell, og denne ble derfor sperret av tirsdag formiddag, opplyser Hrenovica

Politiet ønsker å sikre spor.

– Formålet med undersøkelsene er å sikre spor som kan antas å ha betydning som bevis i saken.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.