Banken vil ha pengene sine straks og krever hytta til Tybring-Gjedde-arvingen tvangssolgt umiddelbart for under halv pris, skriver Finansavisen.

Hytta til Carl-Christopher Tybring-Gjedde (49) ble forsøkt solgt ifjor til 17 millioner, og over påske i år med prisantydning 14,5 millioner kroner. Begge ganger uten hell. Tybring-Gjedde har slitt med sin personlige økonomi, og det skal ifølge avisen være heftelser på 6-7 millioner kroner på eiendommen.

- Må selge
Nå er bankens tålmodighet slutt, og denne helgen legges eiendommen på Grimsøya i Oslofjorden, mellom Snarøya og Ostøya, ut for tredje gang, med prisantydning åtte millioner kroner.

- Vi må selge. Ikke i løpet av sesongen eller i løpet av året, men nå. En sjelden gang dukker det opp en slik mulighet der noen kan gjøre et kupp på andres bekostning. Det er en brutal øvelse, sier advokat Torbjørn Ek i meglerhuset Ek til Finansavisen.

Ifølge Ek er det en fantastisk eiendom på toppen av øya, med masse sol, lys og panoramautsikt. Hytta ble bygget i 1995, og standarden er ifølge advokaten meget god. Bygningsmassen utgjør 145 kvadratmeter, med blant annet flere peiser og seks soverom. Tomten er på hele fem mål.

Les også: Her er de dyreste hyttene



(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.