- Nå prøver vi oss med ny pris. Eiendomsmegler Gustav Sædberg i Meglerhuset Sædberg har siden sommeren 2012 hatt oppdraget med å selge ekteparet Linn Stokke og Atle Brynestad sin 23 mål store eiendommen på Bergsøya utenfor Lillesand. Prisen på 35 millioner kroner ga imidlertid ingen napp. Nå er eiendommen lagt ut til 25 millioner kroner.

- Vi har hatt interessenter, men til en lavere pris, og da har eier valgt å ikke slå til, sier Sædberg.

Tennisbane med utsikt
Eiendommen som ekteparet kjøpte for fire millioner kroner i 1993, har vært gjennom store oppgraderinger. Hovedhuset fra 1885 er totalrenovert. Låven er ombygget og har plass til en rekke overnattingsgjester. I tillegg kommer et lite gjestehus, sjøbod, stor båtgarasje, svømmebasseng og tennisbane med utsikt mot horisonten.

- Det er en spesiell eiendom, og nå er det ikke lov til å bygge slike lenger, sier Sædberg.  Da DN snakket med han da eiendommen ble lagt ut for første gang i 2012, var den erfarne sjøhyttemegleren svært optimistisk på å oppnå prisen på 35 millioner kroner for eiendommen.

Må kutte prisene ved sjøen
Markedet har imidlertid ikke vært på sjøhyttenes side de siste regnfulle norske sommerene.

- Det vi har sett de siste årene er at noen må gjennom en prisreduksjon for å tilpasse seg markedet.  Og så er det slik at mange som selger hyttene sine må ikke selge. Det er jo anderledes med en hytte i forhold til en bolig du ofte må selge for å komme videre, sier Sædberg.

Brynestad har ikke villet i kommentere salget av Bergsøya, men har formidlet via megleren at « Siden vi bor ved sjøen året rundt, så har Bergsøya blitt lite brukt de senere årene. Det er grunnen til at det nå legges ut for salg.»

Se flere bilder i Finn-annonsen(Ekstern lenke)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.