Styret i Nordisk Mobiltelefon Norge AS har begjært seg selv konkurs i dag. Dette bekrefter selskapet på telefon til Dagens it.

I Norge driver selskapet operatøren Ice.net som tilbyr mobilt bredbånd med eget nettverk.

I en pressemelding heter det at den formelle restruktureringen av selskapene ikke har ført frem og at selskapenes styre i Norge har bestemt å begjære seg selv konkurs.

Etter det Dagens it erfarer er en kjøper av nettverket på plass, men ingen detaljer er ennå kjent.Mye tyder imidlertid på at selskapet kan bli drevet videre med nye eiere.

Også Sverige
Styret for den svenske delen av selskapet har også besluttet å begjære seg selv konkurs, ifølge det svenske nettstedet Telekomidag.com .

- Vår konkursbegjæring kommer til å sendes inn innen et par dager. Det er enormt trist, sier konsernsjef Per Månsson til Telekomidag.com.

Nettverket drives videre
Månsson vil ikke gå inn på hva som hender med nettverket og med Ice-kundene, men sier at dette skal behandles så snart som mulig.

- Målet er å finne kjøpere og det ser håpefullt ut. Det er trolig at driften fortsetter uten opphold, sier Månsson.

Dagens it kommer tilbake med mer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.