Oslo Børs innførte børspause i Idex  i ettermiddag i forkant av at selskapet annonserte et nytt strategisk partnerskap med elektronikkprodusenten Cypress Semiconductor Industries.

Cypress, som hadde en omsetning på en milliard kroner i første kvartal i år, lager blant annet løsninger for kapasitive berøringsskjermer, berøringsstyrte paneler og styreplater for bærbare pc-er.

Hensikten med partnerskapet er å lage løsninger som kombinerer Idex sine løsninger for fingerskanning med Cypress sine berøringsløsninger.

De to selskapene skriver i sine respektive pressemeldinger at kombinerte løsninger vil brukes i en rekke ulike typer masseprodusert elektronikk, som smarttelefoner, men også i nettilkoblede hvitevarer og andre produktgrupper hvor brukeridentifikasjon er viktig.

- Vi håper å dra nytte av Cypress sin sterke posisjon i mobilbransjen som en døråpner for vår teknologi. Dette er et svært viktig skritt i vår kommersialiseringsprosess, sier dr. Hemant Mardia, administrerende direktør i Idex i en pressemelding.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.