Idex har fått sin første produksjonsordre for «Cardinal touch»-fingeravtrykkssensor fra den store asiatiske smartphone-kunden selskapet meldte om design-win fra den 8. august.

Kunden lanserer flere programmer med fingeravtrykksensorer som Idex har blitt kvalifisert for, og ordren er for en av disse programmene, melder Idex tirsdag.

- Vi har svært positivt momentum på vårt mobiltelefonsalg med vårt nye direktesalgsteam og flere referansekunder, og venter å sikre ytterligere volumer fremover, sier administrerende direktør Hemant Mardia i Idex.

 

Følg markedene med DN Investor

Hør podkast spesial: Vi gir deg hovedtrekkene, vinnerne og tapere, reaksjoner og stridstemaene i budsjettforhandlingene.

 

Hør DN-podcast om granskningsindustrien: Slik granskes de store norske selskapene. En av landets mest erfarne granskere Jan Fougner forteller.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss en mail på mre@dn.no.

Anbefalt av DNtv:

Blir han USAs neste president? Her er Donald Trumps mest kontroversielle uttalelser.
Disse uttalelsene vil han bli husket for: Donald Trump om flyktninger, Mexico og Hillary Clinton
03:33
Publisert:
 

Ikke noe håndtrykk - mange beskyldninger
Slik var den andre presidentdebatten mellom Hillary Clinton og Donald Trump
02:50
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.