Tanken er å la andre byer, som Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim få enkelte av øvelsene dersom Lillehammer bestemmer seg for å søke om OL på nytt, skriver VG.

Nyheten kommer 30 måneder etter at regjeringen sa nei til å la Oslo søke om å arrangere de olympiske lekene.

- Det er lurt at et nytt OL er et prosjekt for idretten i hele Norge. Det kan også vært lurt for Lillehammer, siden et OL i dag er noe annet enn hva det var i 1994. Kravene til anlegg og infrastruktur er annerledes, sier ordfører Espen Granberg Johnsen (Ap) til VG. 

Johansen understreker overfor avisen at kommunen hans foreløpig ikke har tatt stilling hvorvidt en søknad skal sendes eller ikke.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her skal det bygges tusenvis av boliger
Området Gjersrud-Stensrud på Klemetsrud i Oslo kan få så mange som 25 000 nye innbyggere. Området ligger inntil E6 sørover ut av Oslo.
01:26
Publisert: