– Siden 1946 har Swix vært merkevaren synonymt med folkesporten langrenn i nordmenns bevissthet. Få, om noen, kjenner den norske langrennssjelen bedre enn Åge. Han vil være en viktig bidragsyter i ytterligere å utvikle Swix' unike posisjon hos alle som elsker å trene ute, sier Tomas Holmestad, administrerende direktør i Swix Sport as

Skinstad var i ni år sportssjef og langrennssjef i Norges Skiforbund. Under hans ledelse hentet skilandslaget inn ti OL-gull og 34 VM-gull. Skinstad har dessuten over ti års erfaring fra sportsbransjen, blant annet fra Madshus og to perioder i Adidas. Han kommer nå fra stillingen som regiondirektør i NHO innlandet.

– Spennende

– Jeg gleder meg veldig til å begynne å jobbe med Swix, som kanskje er verdens mest kjente langrennsmerkevare. Jeg har selv trent og konkurrert med Swix-produkter så å si hele livet, og det blir veldig spennende å få jobbe med utviklingen av merkevarene innenfor Swix' sportsdivisjon, sier Skinstad i en pressemelding.

Skinstad får nå ansvaret for å lede Sport-divisjonen av selskapet på verdensbasis.

Han tiltrer i Swix 1. desember.(Vilkår)

Teknikk-problemene i TV 2 Sumo: -Det gjorde vondt langt inn i sjelen
Direktør for TV2 Sumo, Cristian Birkeland, må innrømme at de tekniske problemene under visningen av Liverpools Premiere League sesongåpning skapte problemer for sjelslivet. Nå lager strømmekanalen nye tekniske rutiner.
01:18
Publisert: