Industri Energi varsler mulig streik for over 300 personer på oljeserviceområdet, kommer det frem i en pressemelding.

- Hvis det blir streik stopper avfalls- og miljøhåndtering på sokkelen, sier områdeleder Ommund Stokka i Industri Energi.

Ifølge meldingen vil Industri Energi gå til streik på oljeserviceavtalen, dersom det ikke blir enighet med motparten Norsk olje og gass hos Riksmekleren 20. september.

- Hvis det blir streik vil vi lamme de tre store selskapene på oljeserviceområdet, Schlumberger, Halliburton og Baker Hughes, sier Ommund Stokka, forhandlingsleder på oljeserviceavtalen i Industri Energi.

Det er miljøhåndtering av boreavfall først vil bli stanset dersom det blir streik. Da må også boreoperasjoner på sokkelen stoppes, heter det.

Hør DN-podcast om septemberskrekken: Sjefstrateg Peter Hermanrud i Swedbank forklarer hvorfor aksjemarkedet gjør det så dårlig i september.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt fra DNtv:

Her er den første iphonen uten plugg
Da Apple viste fram iPhone 7 onsdag kveld, skjedde det som har vært diskutert og fryktet blant enkelte i forkant. Selskapet har nemlig bestemt seg for å fjerne muligheten for å koble til hodetelefoner via minijack på den neste iPhonen.
01:29
Publisert:
 

- Tenk deg om før du låner til pipa
DNs Bård Bjerkholt kommenterer boligprisene.
03:31
Publisert: