Lakseoppdrettsselskapet Norway Royal Salmon melder mandag morgen at Klaus Hatlebrekkes periode som konstituert konsernsjef opphører, og at han blir erstattet som midlertidig sjef av Charles Høstlund.

– Jeg har takket ja til å lede NRS i en midlertidig periode, og det skal bli spennende å komme tilbake til selskapet. Jeg gleder meg til å se igjen mange kjente fjes, sier Charles Høstlund i meldingen.

Charles Høstlund var konsernsjef i NRS fra 2014 til september 2021, og ansettes nå som ny midlertidig konsernsjef fra og med mandag 25. april 2022.

Klaus Hatlebrekke vil fra samme dato gå tilbake til sin tidligere stilling som konserndirektør for forretningsutvikling.

- Det er et helt naturlig å gjøre et skifte nå i denne fasen for selskapet. Charles og jeg har jobbet sammen over mange år og jeg ser frem til å fortsette samarbeidet, sier Klaus Hatlebrekke.

Styreleder i NRS. Paal E. Johnsen takker Hatlebrekke for perioden han har vært midlertidig konsernsjef.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.