Tar kontroll over Moelven Industrier

Felleskjøpet Agri og Eidsiva har solgt sine aksjer i Moelven Industrier til selskapet Skog Holdco. Ifølge en aksjonæravtale har Glommen Mjøsen Skog forkjøpsrett på disse aksjene, ifølge en pressemelding fredag. Selskapet har benyttet seg av forkjøpsretten og får etter utøvelsen av den kontroll over 50 prosent av aksjene i Moelven Industrier. Ifølge pressemeldingen priser avtalen Moelven Industrier til to milliarder kroner. (DN Investor)

Ledigheten litt bedre enn ventet

Den sesongjusterte arbeidsledigheten i Norge var på 3,8 prosent i oktober, ifølge SSB. På forhånd var det ventet en arbeidsledighet på 3,9 prosent, ifølge TDN Direkt.

Fjord1 låner
750 millioner

Nordisk Investeringsbank (NIB) og den norske fergeoperatøren Fjord1 har inngått en syvårig låneavtale på 750 millioner kroner for å finansiere innkjøp av tolv nye elektriske hybridferger som skal settes i drift på tre av Norges travleste fergelinjer, ifølge en melding fredag.

De tolv nye hybridfergene inngår i Fjord1s større investeringsprogram og vil være i drift på rute 1 og 2 i Hordaland og på Nordmørspakken. (DN Investor)

Sjefen slutter
i Norsk olje og gass

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen slutter i stillingen som administrerende direktør i Norsk olje og gass. Schjøtt-Pedersen har ledet organisasjonen siden mai 2015, ifølge en pressemelding. Han vil lede organisasjonen til ny administrerende direktør er ansatt eller konstituert. (DN Investor) (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.