Tryg Forsikring frykter at alle de 1300 bilene i parkeringshuset fra brannen på Sola lufthavn på kondemneres. Flere takstmenn fra Tryg har jobbet på stedet. Trolig representerer de 1300 bilene verdier for over 320 millioner kroner, skriver Tryg i en pressemelding.

– Da vi kom til åstedet var det nesten som å være i en krigssone, det var helt uvirkelig å se skadene og omfanget av denne brannen. Vi har kontaktet kunder som har hatt bilen sin parkert her, men vi utelukker ikke at det fremdeles kan være noen på reise som ikke har tatt kontakt ennå. Vi har derfor ikke full oversikt over skadeomfanget, litt også fordi ingen får lov å gå inn i parkeringshuset, sier Jostein Tendenes, takstmann i Tryg Forsikring.

Tryg Forsikring har fått inn 120 skadesaker i forbindelse med brannen, og har fortsatt stående 65 biler inne i parkeringshuset.

Tryg er børsnotert i Danmark. (DN Investor)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.