Det melder VG.

Hotelleieren og investorens nye kjæreste er den tidligere sprangrytteren Märta Elander Wistén.

– Det ble faktisk koronakrisen som førte oss sammen. Märta kom til Oslo på besøk like før alt stengte ned, og ble stuck med meg her, sier Stordalen til VG.

Wistén kommer fra den velstående Elander-familien i Sverige: Hennes bestefar på morssiden arvet trykkeriet Elanders, som i dag omsetter for rundt ti milliarder kroner.

I dag jobber Wistén som prosjektleder i eventselskapet Ryska Posten Event.

I november i fjor kom Petter og Gunhild Stordalen med nyheten om at de har bestemt seg for å flytte fra hverandre.

– Vi har hatt fjorten fantastiske år sammen. Vi har stått side om side i ekstreme opp- og nedturer, som gjør at vi alltid vil ha et helt unikt forhold. Men vi har begge jobbprosjekter som har gjort at vi har sett mindre til hverandre. Vi har sammen funnet ut at vi ønsker tid til å gjøre det vi brenner for hver for oss, sa Gunhild Stordalen i en pressemelding de sendte ut i fjor. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Nytt hotell og ny klesstil på Petter Stordalen. Begge har en historie
Petter Stordalen viser vei til generaldirektoratet på sitt nye hotell i København. – I begynnelsen av mars var det perioder jeg ikke sov spesielt bra.
02:10
Publisert: