Det er nå seks måneder siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra familien Hagens bolig på Lørenskog, Oslo. Politiet melder at det ikke vært noen kontakt med de antatt ansvarlige for forsvinningen, og det har heller ikke kommet livsbevis.

Politiet gjør mandag ytterligere undersøkelser ved eiendommen i Sloraveien, i Langvannet og Vesletjern – og i terrenget rundt, ifølge en melding.

Søkene vil pågå i inntil tre dager, og det vil bli brukt kriminalsøkshunder i undersøkelsen. Søkene i Langvannet og Vesletjern vil bli utført ved hjelp av båt, opplyser Politiet.

Det presiseres at søkene ikke er utløst av ny informasjon.

«Hundesøkene gjøres i forlengelsen av tidligere søk på og ved eiendommen i Sloraveien og i Langvannet, og har ikke vært mulig å gjennomføre tidligere blant annet på grunn av snø og is», heter det.

Kripos bistår Øst politidistrikt i å gjennomføre hundesøkene.

«Det er slik at omfattende politietterforskninger ikke kun gir svar, de avdekker også nye spørsmål som må undersøkes. I de fleste store etterforskninger er det behov for å gjøre både nye undersøkelser og etterundersøkelser. Det er også tilfellet i denne saken», heter det.

Politiet har ingen ytterligere kommentarer til søkene.

Politiet har tidligere bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger for Anne-Elisabeth Hagen i form av kryptovaluta. Hagens mann er eiendoms- og kraftmilliardær Tom Hagen (68).(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.