Når ingen i møtene på Gardermoen forrige helg, ifølge Aftenposten, har problemer med å akseptere Erna Solbergs ansvarsfraskrivelser, og når hun i tillegg får lov til å være med i møtet som diskuterer hennes egen fremtid, er det grunn til å spørre: Er Høyres høyeste tillitsvalgte blitt en servil masse?

Hun sier hun tar ansvar. Men for hva og hvordan? For at hun ikke har tatt ansvar for disse aksjesakene til tross for en rekke advarsler? Og hvordan tar hun ansvar uten å ta konsekvensene av ansvarsbruddene? Det blir bare prat.

Sindre Finnes har vist at han ikke er til å stole på. Mener virkelig Høyre at han kan flytte inn i statsministerboligen?

Etter 50 års medlemskap i Høyre, en rekke tillitsverv på lokalt nivå og nå inne i min fjerde periode i kommunestyret, er jeg utrolig skuffet.

Det blir derfor neppe noe bidrag fra meg i valgkampen i 2025 med Erna Solberg som Høyres statsministerkandidat.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her er klippet som førte til tåre-spekulasjonene
Da Høyres leder Erna Solberg måtte svare for sin ektemann Sindre Finnes' aksjekjøp i september, var det flere som hang seg opp i en tåre i øyekroken.
00:58
Publisert: