Fred Hauge har i mandagens DN et innlegg om alderssammensetningen i Statkraft.

I Statkrafts kampanje minner vi om det faktum at mye må endres de neste tiårene om vi skal klare å håndtere klimautfordringen og nå togradersmålet. Det handler om å fatte beslutninger som i størst mulig grad tar vare på fremtiden og dermed barn og unges interesser – uavhengig av hvem som treffer beslutningene i dag.

Fremtidens perspektiver bør i større grad lyttes til i et samspill mellom alle aldersgrupper. I Statkraft jobber vi kontinuerlig for å oppnå et større mangfold i organisasjonen vår, også når det gjelder aldersspenn. Dette gjør vi fordi vi mener det gjør Statkraft enda bedre i stand til å skape verdier og bidra til det norske velferdssamfunnet.

Fremtiden vil vise hva vi sammen kan få til – fremtiden bestemmer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.