Hvorfor ikke lage et positivt alternativ til herreklubben «Norske Selskab»? En forsamling av kvinner som setter økonomi og business på agendaen. Som snakker sammen og hjelper hverandre, lufter ideer, arrangerer foredrag. Dette selskapet kan bli så attraktivt at menn har lyst å delta. Ja, for kvinner har jo en kvinnelig intuisjon. Aksjer og pengeplassering er jo midt i blinken for kvinner. Bare de bruker sin intuisjon og sitt nettverk. Kvinner har nettverk, de er kjent for akkurat det. Så hvorfor ikke organisere dette nettverket og spesifisere det til økonomi og business.

Lag en stiftelse, kjøp et stort flott hus, i Oslo sentrum, arrangert av næringslivets mektigste kvinner. Vis muskler ved å kjøpe inn malerier av de beste. Til husets vegger. Da tenker jeg 50/50 kvinner og menn. Ikke 98 prosent menn, slik som i «Norske Selskab». Nei, her skal vi være ordentlige og kjøpe inn det beste, av både kvinner og menn.

Kvinner har naturlige nettverk som de oppsøker ved private problemer og helseproblemer. Kanskje dette nettverket er en av grunnene til at kvinner lever lenger. De hjelper hverandre helsemessig.

Hva med å overføre dette til økonomi og business?

Ikke infiltrere og trenge seg inn i mennenes «røykstova». La dem sitte i fred og røke sin pipe. Lag heller et nytt «selskab». Inviter interessante foredragsholdere og lag store middager med strenge temaer for kvelden. Ingen syklubb. Eller sutreklubb. Det skal være en klubb for gode ideer og løsninger.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.