Vi skal være de første til å innrømme at anmeldelsen til Dagens Næringsliv lørdag traff hardt og gjorde vondt. Inntrykket som blir skapt av vår lille bistro og vinbar, er så langt unna våre ambisjoner som man kan komme. Og det finnes ingen gode unnskyldninger.

Vi skal by nabolaget og vinentusiaster på ett av byens beste vinkart, og samtidig friste med ujålete, ærlig og franskinspirert mat av høy kvalitet. Da lever vi ikke med det etterlatte inntrykket som blir skapt i DN-spaltene, selv om maten og vinen fikk hederlig omtale.

Så nå har vi ryddet med det vi har av brutal selverkjennelse, flittige hender, diskusjoner i de sene nattetimer, samhold og teamets bankende hjerter for hva gode vinopplevelser skal være.

Og om noen er i tvil: Det er lite som er så motiverende som en tosiders harang i kongerikets viktigste næringslivsavis. Vi kan dumme oss ut én gang. Vi gjør det ikke på nytt. Da lukker vi heller døren på vinkjelleren.

La oss derfor takke naboer, våre trofaste vinvenner, og ikke minst svært nysgjerrige førstegangsgjester som har strømmet til Le Vin siden DN-anmeldelsen. Det varmer. Vårt lille Le Vin-team setter umåtelig pris på tilliten og vi skal gjøre oss fortjent til den. Og ikke minst: Det inspirerer oss til å heve listen.

Vi gleder oss derfor til å invitere til en rekke vin- og matopplevelser utover våren hvor vi inviterer noen av verdens fremste vinmakerne til Oslo. Først ut blir en winemaker's dinner med legendariske og sagnomsuste Vega Sicilia, som vil bli etterfulgt av de vinkunstnerne vi mest av alt ønsker at våre gjester skal få oppleve.

Samtidig vet vi at det er hverdagsopplevelsene som er det viktigste barometeret på om vi leverer det vi nå lover. Målet er satt, nå begynner den virkelige testen. Det heter seg at sannheten finnes i vinen. In vino veritas. Etter selvransakelsen og oppryddingen, så stoler vi på knallhardt arbeid også.

Velkommen tilbake, Dagens Næringsliv!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.