Kåre Reiten, fastlege og leder for Levekårstyret (H) i Stavanger, Jana Midelfart Hoff, nevrolog og bystyrepolitiker (H) i Bergen

Stavanger er løsningen!

Et nytt medisinsk fakultet i Stavanger vil kunne være et viktig supplement til de andre og likevel helt annerledes, som fastlegefakultetet.

Publisert: Oppdatert:

Vi er overrasket over at man ikke i stedet ser at man har et universitetssykehus med et allerede godt utviklet akademisk miljø, nasjonalt og internasjonalt anerkjent forskningskompetanse og god erfaring med periodevis undervisning av studenter gjennom mange år, nemlig Stavanger universitetssykehus, skriver innleggsforfatterne. Her Stavanger universitetssykehus.
Vi er overrasket over at man ikke i stedet ser at man har et universitetssykehus med et allerede godt utviklet akademisk miljø, nasjonalt og internasjonalt anerkjent forskningskompetanse og god erfaring med periodevis undervisning av studenter gjennom mange år, nemlig Stavanger universitetssykehus, skriver innleggsforfatterne. Her Stavanger universitetssykehus. (Foto: Carina Johansen/NTB Scanpix)