dn.no Vinguiden fikk i helgen tips om maktkampen som nå utspiller seg på Zachen. Det lyktes oss imidlertid ikke å få tak i noen av de involverte. Bergensavisen (BA), har prøvd det samme siden fredag, og har fått tak i noen få av partene i drakampen.

BA skriver at Rick's-trioen Tom Greni, Petter Arnesen og Thorleif Hønsi skal overta Zachariasbryggen. I følge BA ble det før helgen underskrevet en avtale mellom Rick's og Zachariasbryggen AS. Etter det BA kjenner til, innebærer det at Rick's kommer inn på Zachariasbryggen når leieforholdet med KJS er over.

KJS eies av Per Jørgensen, Steinar Knutsen og Terje Johan Skjelbred og har vært desidert størst på utesteder i Bergen.Ifølge sentralt plasserte kilder skal huseier Knut Jørgen Hauge være interessert i å avslutte leieforholdet med KJS raskt.

Kåre Bottolfsen, administrerende direktør i KJS, blir overrasket når BA konfronterer ham med opplysningene.

– Vi har et avslappet forhold til dette og sitter på en tinglyst leiekontrakt. Den gir oss rett til å være her til 31. desember 2012. Vi har ikke misligholdt leieforholdet, sier Bottolfsen til BA.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.