Nettleserselskapet Opera har i dag lansert nye versjoner av Opera Mini og den fullverdige Opera nettleseren for Android, fiølge en melding tirsdag.

De nye versjonene inkluderer nye og viktige funksjoner som videokomprimering, installerbare web-apps, bedre nedlastinger og forbedret fanebytte, skriver selskapet.

- For å øke vår bruker-base på Android fra 145 millioner til 275 millioner brukere innen 2017, er vi dedikert til å introdusere funksjoner som gir en overlegen brukeropplevelse. Det sterke utvalget av funksjoner og innføringen av den nye og friske Opera-logoen er en milepæl i vår aggressive vekst i Android-markedet, sier konsernsjef Lars Boilesen i Opera i meldingen.

Opera Software stiger 1,5 prosent til 54,15 kroner på Oslo Børs.

Les også:
Oljefondets pengemaskin slakker farten
Nybilsalget stiger - og Tesla-salget er kraftig opp

Se DN Tv: Kristian Røkke: - Nedturen vil vare

Kristian Monsen Røkke: nedturen vil vare
32-åringen tar med seg erfaringen fra USA når han skal lede Akastor gjennom krisen
02:04 Min
Publisert:

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.