Lynmeldingstjenesten Twitter sendte i dag ut nye brukerbetingelser.

Ett av punktene er at selskapet med base i San Francisco nå åpner for at brukerne kan legge inn kredittkortnummeret sitt og begynne å kjøpe ting mens de er på Twitter.

Les også: Etterlyste PFU-klage via Twitter

Twitter skriver i en epost til brukerne at selskapet starter tester i USA der det blir mulig å kjøpe produkter fra noen av de mest populære navnene på Twitter - helt uten å forlate tjenesten.

Ifølge amerikanske nettsteder som WSJ.com skjer dette ved at det innføres en ny kjøpeknapp i mobilappen.

Det er i første omgang bare noen få prosent av brukerne som vil få denne muligheten.

Merkevarene som er med i utprøvingsfasen er blant annet klesmerket Burberry, countryartisten Brad Paisley og popstjernen  Demi Lovato.

I de nye personvernbetingelsene beskriver Twitter hvordan selskapet vil håndtere brukernes kredittkortinformasjon og andre personlige opplysninger, som leveringsadresse og kjøpshistorikk.

 

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @bjorneckblad på Twitter

 

Les også:

- Jeg trakk litt i nødbremsen  

Norske Google tjener ikke penger  

Kinoene truet med Morten Ramm-boikott

App ga elbil-rush for Golf dnPlus

Eiere av sjekke-app kjøper mobbenettsted (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.