En enstemmig Børsklagenemd frifinner Intex Resources for et påstått brudd på selskapets løpende informasjonsplikt, skriver TDN Finans.

Anklagen kom i anledning inngåelse av en intensjonsavtale (MoU-avtale) med det kinesiske selskapet MCC8 om utvikling av Mindoro-prosjektet slikt meldt Oslo Børs 5. januar 2012.

«Vi har hele tiden fastholdt at prosessen overfor MCC8 ikke utgjorde innsideinformasjon før det faktisk ble signert en samarbeidsavtale mellom partene, og vi er glad for at Børsklagenemden deler det syn selskapet hele tiden har hevdet», sier administrerende direktør Henno Grenness i Intex Resources.

Børsklagenemndens avgjørelse innebærer at børsens tidligere vedtak om overtredelsesgebyr oppheves og saken kan ikke ankes.

Les også:
Boligmarkedet kuppes av dem som eier bolig fra før
- Boligene blir for dyre
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.