Mandag morgen er det klart at konsernsjefen i Intex Resources, Henno Grenness, leverte inn sin oppsigelse før helgen. Det opplyser selskapet i en melding til børsen. Selskapets aksje er også pauset mandag morgen i påvente av en melding fra selskapet.

I tråd med kontrakten vil Grenness jobbe full tid for selskapet i sin seks måneders oppsigelsesperiode.

Selskapet skriver at han vil fokusere på hovedkontorefunksjoner inkludert finansiell- og operativ rapportering.

Styreleder Christian L. Holst opplyser at de forskjellige strategiske prosessene i selskapet vil fortsette uendret tross Grenness' avgang.

Styrelederen sier også at det er blitt stadig tydeligere for selskapets styre at en uforholdsmessig høy andel av selskapets driftskostnader går til å drifte hovedkontoret i Oslo, mens selskapets hovedaktiviteter foregår i Fillippinene.

- Dette gir oss derfor en god anledning til å ytterligere strømlinjeforme våre operasjoner og forberede for neste fase i selskapets liv, sier Holst i meldingen.

Mandag morgen la Intex Resources frem nok et negativt driftsresultat. I tredjekvartal endte driftesresultet på minus 524.000 dollar, en bedring fra et tap på 884.000 dollar i samme kvartal i 2014.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.