Spillselskapet Betsson raser på Stocholmsbørsen etter varsel om svakere resultater i andre kvartal, melder nyhetsbyrån Direkt tirsdag.

Selskapet venter nå totale inntekter på 920-945 millioner svenske kroner, mens det er i snitt ventet en omsetning på 1044 millioner kroner, ifølge den siste konsensusmålingen foretatt av SME Direkt.

Driftsresultat ventes til 140-175 millioner svenske kroner, sammenlignet med konsensus på 261 millioner.

"Lavere inntekter sportsbetting og ufordelaktige valutabevegelser har påvirket konsernets inntekter og resultat negativt i det andre kvartalet", heter det i en melding.

Lavere omsetning i flere markeder bidrar til lavere forventninger, samtidig som Betsson har stengt flere europeiske markeder de siste tolv månedene.

"Disse begrensningene er også et resultat av regulatoriske endringer og uklar skattelovgivning", heter det.

Betsson venter at den sterke tilganen av nye kunder under fotball-EM kommer til å bidra positivt fremover. Selskapet offentliggjør kvartalsresultater 21. juli 2016.

Betsson-aksjen er ned 21,5 prosent til 73,70 svenske kroner på Stockholms-børsen. Det verdsetter selskapet til nær ni milliarder svenske kroner.

Følg markedet med DN Investor

Les også: Kaller Norwegian-raset en overreaksjon

Flere må gå i Røkkes oljeselskap

Oljekommentaren: - Markedet beveger seg i retning av balanse

Eiendomsgevinst på over 800 millioner (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
På sommerskole med Youtube-heltene
På Løren i Oslo har 110 elever i alderen 10-14 år denne uken sine egne idoler som lærere. Nå skal de lære å bli gode youtubere av dem som har det som yrke.
03:08
Publisert: