Driftsresultatet for selskapet endte på minus 1,7 millioner, men finansinntekter på 44 millioner kroner ga et resultat før skatt på 41,3 millioner kroner.

Årsresultatet etter skatt endte på 39,3 millioner, som overføres til selskapets egenkapital. Dæhlie-selskapets egenkapital er nå 282,6 millioner kroner. Store deler av selskapets verdier ligger i eiendommer, hvilket betyr at den verdijusterte egenkapitalen kan være enda høyere.

Selskapet driver med investerings- og konsulentvirksomhet. Det eier selv selskapene Eidsvoll Jernbanehotell, Eidsvoll Stasjon, Dæhlie-hyttene og det svenske selskapet Dæhlie Stugan ab.

Dæhlies investeringer i datterselskaper og tilknyttede selskaper, samt investeringer i aksjer og andeler, er nå på 149 millioner kroner

Daglig leder og kontaktperson i Sisa Invest, Anne Sofie Bjørkholt, er i Tokyo og ønsker ikke å kommentere saken. DN har ikke lyktes å oppnå kontakt med Bjørn Dæhlie.

Les hele avisen(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.