Underholdningsselskapet WR Entertainment, som søker å gjøre film av eventyrfiguren og cowboy-helten Morgan Kane, får blant annet Bjørn Kjos og Arne Blystad inn på eiersiden, ifølge en melding fredag.

Kjos og Blystad er på deltakersiden i en rettet emisjon og tegningsrettemisjon på omlag 15 millioner aksjer til kurs 2 kroner per aksje, som vil gi selskapet et proveny på 30,1 millioner kroner, fremgår det.

WR Entertainment vil foreta en rettet emisjon på 13,76 millioner nye aksjer mot en gruppe eksterne investorer, bestående av Bjørn Kjos, Norwegian-finansdirektør Frode Foss og Thomas Raaschou, samt en annen investorgruppe bestående av Arne Blystad og nærstående, opplyser selskapet.

"Som del av den rettede emisjon vil investorene bli tildelt en opsjon til å tegne seg for ytterligere 1,5 millioner aksjer i selskapet. Det er foreslått at opsjonene ustedes som tegningsrettigheter", heter det.

En tegningsrettighetsemisjon på 1,29 millioner nye aksjer med et proveny på omlag 2,6 millioner kroner er fulltegnet av en investorene.

WR Entertainment kjøpte filmrettighetene og begynte å utvikle manus basert på Louis Mastersons bokunivers om westernhelten Morgan Kane i 2011.

WR Entertainment er notert på sidebørsen Merkur Market og ble sist omsatt for 4,10 kroner per aksje på lavt volum, som priser selskapet til oppunder 310 millioner kroner.

WR Entertainment gikk på børs til kurs på 15 kroner per aksje i januar i år. Aksjen har siden vært lite eller ikke omsatt.

Følg markedet på DN Investor

Les også:  Lover 150 fly til London-flyplass

Asia i dag: Her koker eiendomsmarkedet

Lover 150 fly til London-flyplass  

Obama er Cubas nye «posterboy»

Se DNtv:

Forskere mener gutter blir dummere av å se på tv. Dette mener de selv.

http://www.dn.no/DNtv/video/2016/03/18/1039/forskere-mener-gutter-blir-dummere-av--se-p-tv

Perset i Birken som 63-åring med tiden 3.30 

http://www.dn.no/DNtv/video/2016/03/16/1530/slik-trener-birkendronningen-birgit-64

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.